مكانيزم كاركرد فيوز مينياتوري
سلام به همه اعضاي وبسايت ايندوكوب ؛ شركت فارسيان ، با مأموريت تامين و خدمات پس از فروش تجهيزات برق صنعتي ايندوكوپ قصد دارد تا شما را با مكانيزم كار كرد يكي از مهمترين اختراعات حوزه الكترونيك يعني فيوز مينياتوري آشنا كند تا شايد كمكي در افزايش بار اطلاعاتي كاربران عزيز وبسايت ايندوكوپ داشته باشد .
فيوز مينياتوري يا كليد مينياتوري كه به اختصارMCB ناميده شده، در مقابل اتصال كوتاه و اضافه بار از تجهيزات الكتريكي صنعتي و خانگي حفاظت ميكند .
مكانيزم كاركرد فيوز مينياتوري :
بايدگفت فيوز يك وسيله حفاظتي مي باشد كه در مدارها و تجهيزات الكتريكي به كار مي رود تا در زمان هايي كه بيش از حد انتظار جرياني از وسيله اي رد مي شود مدار قطع شده، تا ديگر وسايل صدمه اي نبينند .
فيوز مينياتوري براي كاركرد خود از دو راه استفاده مي كند : كاركرد مغناطيسي براي حفاظت از اتصال كوتاه و كاركرد بيمتالي براي حفاظت از اضافه بار .
به صورت ديگر ، در فيوز يا كليد مينياتور تشخيص دادن جريان اضافه به عهده فلز بيمتال است كه بيش از جريان نامي از طريق عبور جريان مدت دار گرم مي شود و باعث عمل كنتاكت فيوز مينياتوري بر اثر خم شدن مي شود و مدار را قطع خواهد كرد .
همچنين جريان اتصال كوتاه بوسيله سيم پيچ كه داراي تعداد قطر زياد و دور كم است به طورمغناطيسي تشخيص داده ميشود و فيوز مينياتوري كار مي كند .
فيوز مينياتوري از نظر كاربردي به تيپهاي B روشنايي ، C موتوري ، D ترانسفورماتوري ، Kقدرت ، Z بسيار حساس طبقه بندي مي شود :
فيوز مينياتوري نوع B روشنايي
فيوز مينياتوري نوع C موتوري
فيوز مينياتوري نوع D ترانسفورماتوري
فيوز مينياتوري نوع K قدرت
فيوز مينياتوري نوع Z بسيار حساس
اميدوارم اين مطلب مورد توجه شما عزيزان واقع شده باشد . لازم به ذكر است كه اين مژده را به شما عزيزان بدهيم كه از اين پس ميتوانيد مطالبي پيرامون حوزه الكترونيك را در وبسايت ايندوكوپ مطالعه نماييد .
همچنين در در ادامه همين پست شما را دعوت ميكنيم تا از پست مربوط به " كليد محافظ جان " اين وبسايت بازديد به عمل آوريد .
موفق و سربلند باشيد .
برچسب: ،